Prodáváme použité knihy.
Online, snadno a rychle.

0Item(s)

V košíku nejsou žádné položky.

Vařit, či nevařit?

Autor:

  • Vazba: pevná vazba
  • Jazyk: čeština
  • Kategorie: Syrová a živá strava
  • Počet stran: 128
  • Vydavatel: Rybka
  • Datum vydání: 2.6.2016
  • ISBN13 (EAN): 9788087950258
  • Stav: Velmi dobrý, použitá

Poštovné od 59 Kč a při nákupu nad 299 Kč doprava na pobočku Zásilkovny ZDARMA. Navíc sleva 50 Kč při nákupu nad 499 Kč a 100 Kč při nákupu nad 799 Kč
141,00 Kč

Skladem. Odešleme během 24 hodin.






  • Slevy a poštovné zdarma

    Poštovné už od 59 Kč a při objednávce nad 299 Kč doprava na pobočku Zásilkovny ZDARMA. Navíc při objednávce nad 499 Kč dostanete slevu 50 Kč, nad 800 Kč slevu 100 Kč a u objednávky nad 1500 Kč slevu 200 Kč (sleva se ukáže až na pokladně).

  • OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

    Získali jsme certifikát "Ověřeno zákazníky" na Heureka.cz. Prohlédněte si naše recenze

  • SNADNO A RYCHLE

    Prodáváme desítky tisíc použitých knih na jednom místě. Použijte naše vyhledávání, zadejte autora, název knihy nebo její ISBN a snadno naleznete, co hledáte.

  • Výkup knih

    Pokud u nás nechcete jen nakupovat, ale také nám chcete prodat své použité knihy snadno a rychle, klikněte SEM

Detaily

Odpovíte-li si nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svoji stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy…

V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska. Kuchařka je pojata stejně jako naše kurzy, je snadná, přímočará, veselá a není drahá. Nezahlcuje žádnou složitou teorií a sází na jednoduchost, každodenní udržitelnost a přirozený instinkt. Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete hned teď!
  1. Napište první recenzi tohoto produktu

Zákazníci, kteří koupili tuto knihu, koupili také: